diumenge, 14 de novembre del 2021

Valorem curts!!!

El passat deu de novembre la nostra classe, i tot el Cicle Superior, vam estar fent de jurat al 33th GIFF Girona Film Festival, un festival internacional de curts . En total van ser deu curts que vam visionar aquell matí i que a la tarda vam puntuar i enviar la nostra valoració. Amb antelació vam estar treballant amb anteriors curts guanyadors diversos aspectes com : guió, argument, personatges, música, color i ambientació. Vam descobrir que tot anava lligat, que tots els aspectes van en funció de la idea que vol transmetre el director i que les variants i les combinacions són moltes. 

El nostre taquiller
Arribat el dia ho vam fer molt bé. Havíem ambientat el nostre cicle amb cartells, entrades, vestuari i tenint al cap tots els coneixements adquirits anteriorment sobre l'elaboració d'un curt, els vam anar visionant i comentant una a un. Tenien molta expectació sobre la temàtica que trobarien en cada un d'ells, i la veritat, els comentaris, apunts i valoracions van ser d'allò més encertat. Ens ho vam passar molt bé!!!

Entrada i catifa vermella

En plena sessió de valoració i puntuació






Posada en comú entre el jurat


Crec que l'objectiu més important aconseguit és arribar a tenir una altra mirada, més crítica, més viva davant una manifestació artística com és en aquest cas el cine.
Com va comentar un alumne abans de començar: " El cap de setmana ja no he pogut veure tranquil·lament la pel·li, tota l'estona mirava els colors, la música, els personatges...."

Per veure totes les fotografies podeu clicar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Photocall a 6è

  Avui els alumnes de 6è han gaudit del photocall que hem muntat amb la temàtica del projecte d'aquest any "El cine". Els podr...